Contact

Informatie-aanvraag vanaf uw website

Totaalrenovatie van opmeting tot finale afwerking

 

 

 

U kunt de buitenzijde of ruwe gedeeltes van uw woning renoveren, maar uw interieur volgt uiteraard ook nog. Wenst u hiervoor hulp? Ontdek dan de mogelijkheden voor totaalrenovatie van SJiD uit Beringen. Ook voor kleine renovaties van bepaalde ruimtes kan u op ons rekenen. Alle interieurwerken worden door ons zelf gedaan, eventuele sanitaire of elektrische werken worden uitgegeven aan gediplomeerde vakmannen.

Interieurinrichting afgestemd op uw wensen

Omdat u niet elk jaar uw interieur vernieuwt, zorgen wij graag voor passend advies. We bekijken uw eigen voorkeuren, de ruimtes, afmetingen en bespreken dan wat mogelijk is. 

Aan de hand hiervan stellen wij een prijsopgave op die u ongetwijfeld zal bevallen door onze aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Ook de materialen waarmee wij werken zijn steeds van topkwaliteit zodat duurzaamheid gegarandeerd kan worden.

Contact

Hebt u vragen? Wenst u een prijsofferte? Stuur dan meteen een mailtje en vermeld uw interesse in onze klusjesdienst, interieurinrichting of totaalrenovatie. Naast onze activiteiten als aannemer zorgen wij eveneens voor het perfect organiseren van diverse feestjes en evenementen.