Contact

Informatie-aanvraag vanaf uw website

Uw interieur, dat klinkt als een uitdaging!

JANS SIGFRIED - Paal

 

 

 

Is uw interieur aan een opfrissing toe? Of houdt u van robuuste meubelen die een volledig unieke look geven aan uw woning? Dan is schrijnwerker Jans Sigfried uit Beringen uw partner bij uitstek.

Interieurinrichting

Wij plaatsen vloerbekleding waaronder laminaat, parket, vinyl, tapijt en zelfs indien gewenst keramische tegels volledig op maat. Daarnaast zorgen we ook voor het maken en installeren van keukens, badkamers, burelen, dressings en nog zoveel meer, zodat uw interieurinrichting perfect wordt.

Renovatie

Uw totaalrenovatie van uw woning of appartement is bij ons in goede handen. Werken worden van A tot Z perfect uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Robuust meubilair

Een eigen touch geven aan uw interieur kan perfect met de robuuste meubelen die we voor u vervaardigen. Olievaten, wijntonnen, fruitkisten, … wij maken er mooie interieuritems van.

Klusjesdienst

Onze klusjesdienst beperkt zich tot allerhande taken die gerelateerd kunnen worden met hout of houtafwerking. Dit kan gaan om het ophangen van een kader tot het afstellen van binnendeuren of het vernieuwen van een deuromlijsting of herstelling van meubilair. Ook voor een terras of andere buitenafwerking met hout kan u bij ons terecht.

Music

Verhuur van muziek en eventmaterialen behoort eveneens tot de activiteiten. Een band laten spelen op uw evenement? Ook daar kunnen wij voor zorgen!

Contact

Interesse in onze diensten? Bel ons dan meteen of vul het contactformulier in op de website. Het contactformulier is de meest eenvoudige manier om ons te contacteren zodat wij u spoedig via mail kunnen antwoorden. Telefonisch zijn we niet altijd even gemakkelijk bereikbaar omdat we dikwijls met machines aan het werk zijn die veel lawaai maken, spreek gerust een boodschap in zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.