Contact

Informatie-aanvraag vanaf uw website

Kasten op maat, een nuttige investering

 

Wist u dat u door perfect passende kasten op maat aan te schaffen heel wat extra ruimte in uw woning kunt benutten? Neem gewoon de proef op de som en vraag meteen uw offerte aan! Kies zelf welke materialen er het best bij uw interieur past en wij gaan meteen aan de slag.

Onze activiteiten

SJiD is niet enkel uw partner voor kasten op maat, maar voorziet eveneens totale keukens, badkamers, burelen,… kortom alles wat u met hout en aanverwanten kunt verwezenlijken. Wij plaatsen eveneens parket, laminaat en vloertegels. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor trappen, gyprocwerken, binnendeuren en afkastingen van bijvoorbeeld rolluiken. SJiD is ook uw partner voor 'Argenta invisidoor', de onopvallende binnendeur.

Uw interieur totaal vernieuwd

Onze jarenlange ervaring zorgt voor vakmanschap van de bovenste plank. Dit betekent dat wij u perfect advies op maat kunnen geven. U kunt dus vrijblijvend een afspraak maken en we bekijken samen hoe we uw interieur eigentijds, trendy maar vooral mooi en functioneel kunnen maken. Hierbij wordt uiteraard steeds rekening gehouden met het beschikbare budget. Totale renovatie behoort eveneens tot de opties.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte voor interieurinrichting of kasten op maat in uw woning of zaak te Beringen.